Uitbreidingen

Vriescel voor de horeca kopen

Geschreven door admin

Als horecaonderneming zijn er ontzettend veel verschillende benodigdheden om de primaire en secundaire werkzaamheden uit te voeren. Zo heb je hoogstwaarschijnlijk bijvoorbeeld een kassa, pinapparaat en tap nodig. Er zijn uiteraard nog veel meer aspecten die je nodig zult hebben, maar dit is uiteraard sterk afhankelijk van het type horecaonderneming en de grootte ervan. Zo zal een chique restaurant andere zaken nodig hebben dan een kleine shoarmazaak. Vaak geldt wel dat er bepaalde goederen nodig zijn voor elk type horeca onderneming. Denk hierbij aan de horeca vriescel en de koelcel. Vrijwel elke horecaonderneming dient deze twee producten te hebben. Een koelcel is een ruimte waarin gekoeld wordt tot een temperatuur net boven het nulpunt en de vriescel wordt juist gekoeld tot een temperatuur net onder het nulpunt. Het verschilt per type etenswaar in welke cel het geplaatst wordt. Kenmerkend voor de horeca is wel dat er snel en efficiënt gewerkt moet worden. De horeca vriescel dient hier dan ook op te worden afgesteld. Er is eigenlijk niks vervelender als een vriescel of koelcel die niet aan de wensen voldoet. Er wordt veel gebruik gemaakt van deze ruimtes en wanneer je eigenlijk te weinig ruimte hebt om alle goederen op te slaan komt dit het gebruiksgemak en de efficiëntie niet ten goede. Het is om die reden erg belangrijk om een horeca vriescel of koelcel te selecteren die perfect aansluit bij de onderneming.

Een horeca vriescel op maat

Steeds meer bedrijven kiezen er om die reden voor om een koelcel of vriescel op maat te laten maken. Zo bespaar je bedrijfsruimte en wordt de grootte en de omvang van de koelcel aangepast aan de wensen en eisen. Ook wordt de binnen indeling van de vriescel goed aangepast aan het type producten wat bewaard zal worden en hoelang ze gemiddeld in de vriescel spenderen. Ook zijn er uiteraard algemene eisen aan de koelcel, denk hierbij aan de levensduur en het energieverbruik. Daarnaast zijn er ook eigen voorkeuren wat betreft de koeling. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor rekstellingen, maar ook voor andere vormen van opslag. Ook is een belangrijk onderdeel de deur van de vriescel. Bij intensief gebruik betekend het dat de deur vaak open en dicht gaat en er koude lucht verloren gaat, maar ook snel slijtage kan optreden. Kies daarom voor een deur die het beste aansluit bij de specifieke werkzaamheden om zodoende onnodige kosten te besparen. Een horeca vriescel op maat is zeker een goede optie en zorgt ervoor dat het gebruiksgemak het hoogst is en de ruimte zo efficiënt mogelijk gebruikt wordt. Als horecaonderneming wil je zoveel mogelijk ruimte gebruiken voor de klant en dat is zeker haalbaar met een vriescel of koelcel op maat.