Verbouwen

Vind de aannemer die bij jou past

Geschreven door admin

Een aanbouw aan je huis omdat er sprake is van gezinsuitbreiding, een erker aan de voorkant van je huis om de woonkamer groter te laten lijken, een nieuwe badkamer inclusief inloopdouche en ligbad of een extra slaapkamer? Er zijn tal van verbouwingen voor je huis te bedenken. Het is mogelijk dat je een kantoortje in de tuin wilt bouwen of dat er een kindje op komst is en er een extra kamer moet worden gebouwd. Het kan natuurlijk ook zijn dat je vindt dat jullie keuken aan vernieuwing toe is of dat de woonkamer wel eens onder handen genomen mag worden. Welke reden je ook hebt om te verbouwen, je moet ervoor zorgen dat het op de juiste manier gebeurt. Tenzij je zelf in de bouw werkt en erg handig bent, doe je er verstandig aan om een aannemersbedrijf in de arm te nemen. Op deze manier voorkom je ‘Help mijn man is klusser’ taferelen.

Voordelen van een aannemer

Vooral als jij je normaal gesproken niet in de bouwwereld begeeft is het aan te raden om een aannemer in te huren. Ben jij wel handig? Dan kun je overwegen om het zelf te doen, dit scheelt namelijk in de kosten. Toch zijn er ook een aantal voordelen aan het inhuren van een aannemer.

  • Je hebt er geen omkijken naar. Alle werkzaamheden worden voor je uitgevoerd en jij kunt of zelf naar je werk gaan of gewoon lekker genieten van je vakantie.
  • Het werk wordt door echte vakmensen uitgevoerd. Zij zijn gespecialiseerd in verbouwingen en hebben wel vaker met dat varkentje gewassen. Jij hoeft je dus niet druk te maken of alles wel goed gaat.
  • Aannemers doen dit dagelijks en werken daardoor sneller en efficiënter. Zij hebben met de meeste scenario’s al eens meegemaakt en weten daardoor precies hoe zij in moeten spelen op onverwachte situaties.
  • Je hoeft niks zelf aan te schaffen, de aannemer regelt dat alle tools, gereedschappen en materialen aanwezig zijn.
  • Je krijgt het perfecte resultaat. Je kunt bij wijze van op vakantie gaan en terug komen wanneer het klaar is, zodat je optimaal kunt genieten van het resultaat. Je hebt duidelijk aangegeven wat je voor ogen hebt en dan kun je ervan uitgaan dat het er precies zo uit ziet.
  • Woon je in een dorp dan ken je de aannemer vaak wel. Als je in Rijsbergen woont, ga je eerder voor een aannemersbedrijf uit Rijsbergen dan uit Breda. Dit voelt vertrouwd en ons kent ons.

Aannemer die bij je past

Het is belangrijk dat je kiest voor een betrouwbare aannemer waar je een goed gevoel bij hebt. Een aannemer die jouw wensen op de eerste plaats zet en een aannemer waar je duidelijke afspreken mee kunt maken. Je wilt niet dat er een hele planning is gemaakt, maar dat de aannemer zijn afspraken niet na komt. Het is belangrijk dat jij je verwachtingen duidelijk maakt en houd een ruime planning aan.