Interieur

Verbouwen? Waar let je nog meer op?

Als je gaat aanbouwen of verbouwen, dan is het goed om naast de meubels ook te denken aan leuke accessoires als je de aanbouw opnieuw gaat inrichten. Bij http://www.houtenjaloezieenshopper.nl kun je leuke houten jaloezieën scoren! Wil jij de natuur in huis, dan kies je voor houten jaloezieën tegen inkijk, tegen de felle zon en om de warmte binnen te houden. Het is vaak de afwerking en de aankleding van een aanbouw die de verbouwing helemaal af maken. Je kiest voor kwaliteit en gebruikersgemak als je houten jaloezieën ophangt. Ze zijn eenvoudig te onderhouden. Houd ze stofvrij dat is eigenlijk het enige wat ze aan onderhoud nodig hebben.

Houd de kou en het felle zonlicht buiten

Met houten jaloezieën zorg je ervoor dat je interieur geen last krijgt van verkleuring door fel zonlicht. De kou blijft tevens buiten als je voor dat grote glazen oppervlak, het raam, houten jaloezieën hangt. Met de houten jaloezieën van http://www.houtenjaloezieenshopper.nl. haal je kwaliteit en comfort in huis. De kleur kun je kiezen in een goede combinatie met je interieur. Niet alleen de woonkamer kun je voorzien van houten jaloezieën, ook voor de serre, de keuken en de badkamer zijn ze geschikt. Door een bepaalde stand van de jaloezieën regel jij de lichtinval. Het effect hiervan is heel mooi en bijzonder.

Houten jaloezieën in de badkamer?

Hoe haal jij het in je hoofd om houten jaloezieën voor de badkamer te bestellen? Ze trekken krom en….Stop! Houten jaloezieën in de badkamer en ook in de keuken is heel goed mogelijk. Deze hebben namelijk een speciale behandeling ondergaan. Ze zijn vochtbestendig tegen wat spetters en druppels en ook condens geeft geen problemen. Uiteraard moet er geen water over de houten jaloezieën stromen. De houten jaloezieën in de badkamer kun je op verschillende standen zetten, helemaal dicht, of open. Half open is ook een mogelijkheid. Er is op die manier geen inkijk van buitenaf en je kunt heerlijk in bad. Je kunt nog profiteren van het daglicht als je jaloezieën half open staan. In tegenstelling tot de koele tegels in de badkamer zorgen de houten jaloezieën voor een warme uitstraling, voor sfeer, in de meestal kille badkamer.