Verbouwen

Van boven naar beneden niet tevreden?

fiberon terras
Geschreven door admin

Je trap, de belangrijkste verbinding in je huis tussen boven en beneden, is aan veel slijtage onderhevig. Dit zie je na een aantal jaren vaak heel goed terug in de beschadigingen van de treden of de lak. Dit kan al snel opvallen omdat de trap toch vaak een erg aanwezig iets is in een hal en je hier dus veel zicht op hebt. Maar dit is iets waar vandaag de dag gemakkelijk iets aan te doen is door middel van traprenovatie. Op een snelle en efficiënte manier kun je ervoor zorgen dat je trap er weer uit ziet als nieuw.

 

Zoveel smaken, zoveel stijlen

Bij het renoveren van je trap heb je een ruime keus uit producten en stel je geheel op basis van jouw interieur jouw eigen trap samen. Kijk daarbij of je enkel de treden laat doen of dat je er bijvoorbeeld ook voor kiest of je de trapleuningen aan wilt pakken. Je maakt er een totaalplaatje van door bijvoorbeeld alles in een kleur te laten vervangen. Of je maakt de keus om de stootborden een andere kleur te geven dan de treden voor een speelser effect. En als finishing touch kun je er zelfs nog voor kiezen om verlichting in of langs de treden aan te brengen.

 

De voordelen van renovatie

Je trap laten renoveren geeft een instant nieuwe uitstraling aan je woning. Natuurlijk kun je je hier zelf aan wagen, maar de experts weten wat ze doen en hebben er de snelheid en handigheid in. Op die manier ben je binnen een dag voorzien van een geheel nieuwe trap. Je bent op die manier snel weer uit de rotzooi. De gerenoveerde trap geeft niet alleen een mooie aanblik van je hal, maar zorgt ook voor een stukje meerwaarde aan je woning. Het renoveren scheelt daarbij aanzienlijk in kosten ten opzichte van het compleet vervangen van de trap. Het grote voordeel van het laten doen van een traprenovatie is dat jij jouw wensen doorgeeft en dat de expert het netjes regelt.