Uitbreidingen

Upgrade jouw thuiskantoor

Geschreven door admin

Heeft u een thuiskantoor dat functie biedt maar weinig aandacht heeft voor esthetiek? Gelukkig bent u niet de enige want dat gebeurt de meesten van ons op een bepaald moment in ons leven. Waarom zou u uw thuiskantoor niet upgraden naar een gepersonaliseerde werkruimte die is verfraaid met prachtige meubels, kleuren, kunstwerken en vloerkleden?

Een zit sta bureau/Zit-Sta-Verstelbaar-Bureau) is de sleutel, evenals een ergonomische bureaustoel die de juiste hoogte heeft en comfort biedt. Maar richt u niet alleen op functie. Koop stijlvolle kantoormeubels  die je een goed gevoel geven als u in uw thuiskantoor bent en waarop u trots bent om de kamer aan anderen te laten zien. Maak het zeker geen kamers waarvan de deur wordt gesloten wanneer vrienden en familie op bezoek komen.

Maak van uw thuiskantoor een weerspiegeling van uw persoonlijkheid. Misschien wilt u zelfs de naam van uw thuiskantoor veranderen in een studeerkamer of bibliotheek om het mooier te laten klinken. Bepaal daarbij wel eerst uw functionele behoefte office en betrek de volgende ideeën in uw upgrade van uw thuiskantoor:

– Aanpassing van de ruimte voor de taken die u daar wilt uitvoeren. Het kan gaan om grote werkzaamheden of juiste kleinere zaken zoals het af en toe controleren van uw e-mail – Goede verlichting inclusief sfeerverlichting en hoofdverlichting aan uw bureautafel – Bedenk over alle kantoorapparaten die u nodig heeft, inclusief computer(s), printer(s), laadstations, archiefkasten en nog meer – Een methode om rommel en kabels te verbergen – Raamdecoraties die de lichtreflecties van het zonlicht op uw computer en andere apparaten blokkeert – Open rekken voor werkgerelateerde memorabilia en gesloten kasten voor kantoorbenodigdheden zoals ordners, mappen en kleinere benodigdheden zoals toners en paperclips enzovoorts