Badkamer en toilet

Silverspas: gebouwd op de ideale basis van techniek en ondernemerschap

Geschreven door admin

Achter elk briljant product schuilt een goed verhaal over een genie, innovatie en een stukje toeval. Ook Silverspas heeft een prachtige historie die beschrijft hoe dit merk voorloper op het gebied van massagebaden is geworden. Grondlegger is Jim Arjuna, de Massagebad Professor. Al vanaf zijn jongste jaren is Jim met uitvindingen bezig geweest. Toen hij last van rugklachten begon te krijgen, inspireerde dit hem om zich te verdiepen in massagetherapie en chiropractie. Het gelukkige toeval wilde dat de vorige bewoners in zijn achtertuin een massagebad hadden achtergelaten. Hierdoor ontdekte Jim de enorme kracht en helende werking van waterstralen. Jim haalde het bad compleet uit elkaar, bestudeerde elk onderdeel en optimaliseerde de werking. Al snel begon hij zelf baden te bouwen. Toen techneut Jim in 2008 ondernemer Maikel Lambregts ontmoette, werd Silverspas geboren uit de ideale combinatie van twee bevlogen mannen met een gezamenlijke missie.

Veel meer dan een jacuzzi

Een bad van Silverspas is veel meer dan een gewone jacuzzi. Met een massagebad heb je niet alleen het plezier dat een bubbelbad je biedt, maar ook de voordelen van een heerlijke massage. Het is een therapeutisch bad wat je lichaam in topvorm houdt. Silverspas massagebaden geven je de impact van een echte masseur. Wie voor het eerst in een bad van Silverspas plaatsneemt, staat gegarandeerd perplex van de enorme kracht die water kan bieden. Het is dan ook geen wonder dan Silverspas de keuze is van therapeuten, professionals en topsporters.

Zonder zorgen genieten van de hoogste kwaliteit

Met een massagebad van Silverspas ben je gegarandeerd van de allerhoogste kwaliteit. In Silverspas’ eigen fabriek in Nederland wordt elk bad met de grootst mogelijke zorg geproduceerd. De ombouw van de baden is geluid- en luchtdicht voor het hoogste comfort. Het energieverbruik is bijzonder laag en wordt zelfs op papier aan je beloofd. Op alle onderdelen van het bad zit maar liefst 10 jaar garantie. Dat bewijst het vertrouwen dat Silverspas in haar eigen baden heeft. En mocht er toch iets aan de hand zijn, dan wordt je snel en goed geholpen door een van de professionele monteurs uit de Silverspas fabriek in Nederland.

Unieke Klimaatkamerbouw®

Elk Silverspas bad is voorzien van een speciaal ontworpen klimaatkamer. De pompen onderin het bad geven warmte af. Deze warmte wordt volledig opgevangen en gebruikt om het water te verwarmen. Doordat de pomp en de kuip van het bad in dezelfde geïsoleerde ruimte is geplaatst, zorgt dat niet alleen voor een lager energieverbruik maar ook voor de meest aangename temperatuur van het water.

Een garantie op laag energieverbruik

Het lage energieverbruik dat gepaard gaat met elk Silverspas bad wordt niet alleen beloofd maar zelfs gegardandeerd door het merk. Als je energieverbruik hoger is dan van tevoren opgegeven, dan betaalt Silverspas het verschil aan je terug. Met de meegeleverde Efergy® energiemeter meet je het energieverbruik. Doordat deze meter bovendien onafhankelijk is, weet je zeker dat je een nauwkeurige meting doet.