Vloeren

Een nieuwe vloer laten aanleggen, welke keuzes zijn er en welke vloer past het beste bij mijn situatie?

Geschreven door admin

Wanneer uw vloer niet meer aan uw wensen voldoet, bijvoorbeeld als er beschadigingen
waarneembaar zijn, of hij eist te veel onderhoud, dan denkt u vermoedelijk aan een andere vloer.
Maar welke mogelijkheden zijn er voor een nieuwe vloer? En voor welke optie zal ik kiezen? De uitkomst op uw verzoek proberen wij u via dit stuk te geven.
Om u te helpen achter de uitkomst op uw vraag te komen schetsen we eerst de baten en mogelijke toepassingen van de drie verscheidene vloeren.
Allicht wilt u als ondernemer niet dat uw pand voor lange tijd ongeschikt is omdat een vloer gelegd moet worden en uit moet harden.

Een industrievloer bestaat uit polyurethaancement en is uitermate vlot aangelegd. Als deze vloer aangebracht wordt kunt u vrijwel altijd diezelfde dag nog de vloer volkomen belasten en is hij vochtwerend. Een industrievloer is geschikt voor elk vertrek waarin veel vocht is of wanneer de vloer fors belast wordt. Industrievloeren zijn bestand tegen enorme temperaturen; van -40 tot een ontzagwekkende +120 graden Celsius. Deze vloeren zijn gemakkelijk te kuisen en kunnen met antislip optie verkregen worden.

Gietvloeren worden gemaakt van epoxy of polyurethaanhars. Deze vloeren zijn duurzaam en slijtvast. Een gietvloer gaat ontzettend lang mee. Doordat gietvloeren geheel naadloos zijn, zijn ze erg hygienisch en vlot bij te houden. Gietvloeren zijn ontzettend passend voor vertrekken als galerijen, cleanrooms, pakhuizen parkeergarages en werkruimtes. Deze vloeren zijn ook te krijgen in
verschillende decoraties.

Bedrijfsvloeren komen het meest tot hun recht in de meeste extreme omstandigheden. Deze vloeren zijn sterk genoeg tegen de zwaarste chemicaliën en zijn antistatisch. Net als industrievloeren zijn bedrijfsvloeren te hanteren in de meest uiterste temperaturen. Ook deze vloeren zijn aan te schaffen in antislip. Bedrijfsvloeren zijn aan te brengen op vrijwel elke onderlaag. Mocht de vloer toch te zwaar belast worden is onderhoud of herstelling eenvoudig, rap en niet prijzig.

Neem voor extra contact op via:
www.kornuyt.nl
0492-534596