Verbouwen

Makelaar Groningen NAMACO voor al uw onroerend goed

Makelaar Groningen kunt u inschakelen om te bemiddelen bij de koop, verkoop, huur of verhuur van huizen, kantoren of andere roerende zaken. Wanneer het om koopwoningen gaat kan Makelaar Groningen optreden als verkoopmakelaar of als aankoopmakelaar. Een makelaar, dus ook Makelaar NAMACO Groningen, mag nooit als verkoopmakelaar én aankoopmakelaar tegelijkertijd fungeren voor hetzelfde onroerend goed. Bij NAMACO Groningen hebben ze ook taxateurs. Deze taxateurs zijn gespecialiseerd in de taxatie van panden. Makelaar Groningen is ook specialist in het bemiddelen bij de huur of verhuur van een pand. In dat geval krijgt u te maken met een zogeheten verhuurmakelaar. Deze makelaar weet alles van het huren of verhuren van panden. Ook voor de aankoop of verkoop van bedrijfsonroerendgoed (BOG) kunt u uitstekend terecht bij Makelaar Groningen.

 

Wat doet Makelaar Groningen voor u?

Makelaar Groningen is uw adviseur. Wanneer u makelaar Groningen inschakelt krijgt u het beste advies bij de aanschaf of verkoop van uw onroerend goed. De aan- of verkoop makelaar behartigt de belangen van de koper of verkoper en kan onder andere de volgende taken verrichten; 

 • Taxeren van aan of verkoop pand
 • De juiste aan- verkoopprijs vaststellen
 • Actief zoeken naar geschikte kopers of woningen
 • Bezichtigingen en rondleidingen regelen en begeleiden
 • Onderhandelingen voeren met potentiële kopers of verkopers
 • Notariële zaken begeleiden
 • Juridische zaken begeleiden
 • Opstellen van het aan- of verkoop contract

 

Wat zijn de voordelen voor u?

Makelaar Groningen heeft te maken met de aan- of verkoop van woningen. Deze makelaardij bezoekt dagelijks woningen die worden aangeboden, ook woningen die door andere makelaarskantoren worden aangeboden. NAMACO Groningen is dus uitstekend op de hoogte van vraag en aanbod. Wanneer u Makelaar Groningen opdracht geeft tot aan- of verkoop van uw huis weten zij binnen de kortste tijd precies wat u zoekt. Bij verkoop van uw woning weten ze wie op zoek is naar zo’n woning. Makelaar Groningen is op de hoogte van vraag en aanbod én van de markwaarde van onroerend goed op dit moment. 

 

Een makelaar die meer doet dan alleen aankopen

NAMACO Groningen kan goed onderhandelen, ook als het gaat om niet roerende zaken. En hierbij moet u niet alleen denken aan het mee verkopen van vloerbedekking of raambekleding. Nee de makelaars beoordelen de totale staat van het aan te kopen huis. Dit houdt in dat er ook gekeken wordt naar:

 • De staat en werking van de technische installaties zoals CV en Elektrische installatie
 • Bouwkundige gebreken
 • De staat van de woning, dak, kozijnen, muren en isolatie

Indien nodig wordt er geadviseerd een bouwtechnisch onderzoek of een funderingsonderzoek te laten verrichten. Alles om te voorkomen dat u achteraf wordt geconfronteerd met gebreken.

 

Makelaar Groningen is gecertificeerd

In feite mag iedereen zich ‘makelaar’ noemen. Daarom wordt de makelaardij bewaakt door branche organisaties met certificeringsregelingen. Er zijn twee certificeringsregelingen te weten VastgoedCert waarbij de makelaar beschikt over het certificaat van vakbekwaamheid van KEMA. De tweede certificeringsregeling is van SCVM (stichting certificering voor makelaars en taxateurs) hier dient de makelaar te beschikken over het certificaat van vakbekwaamheid van DNV. Leden van de NVM zijn geregistreerd in het register van VastgoedCERT en/of het register van het NRVT. 

Makelaar NAMACO (Nationaal Makelaars Collectief) Groningen is lid van de NVM en is dus een gecertificeerde makelaar.

 

Wilt u een woning kopen of verkopen in de omgeving Groningen? Vraag dan bij  namaco-groningen.nl om hulp!