Verhuizen

Laat je verhuizing helemaal vlekkeloos verlopen op deze manier:

Geschreven door admin

Ga je verhuizen naar een nieuwe woning, maar wil je dit het liefste zo snel mogelijk achter de rug hebben? Dat kan bijvoorbeeld wanneer je zelf niet in staat bent om veel spullen te sjouwen of je simpelweg veel andere dingen aan je hoofd hebt. Wij zetten verschillende adviezen op een rij om dit zoveel mogelijk zonder problemen te laten verlopen. Voor je het weten kun je in je nieuwe woning genieten met al je spullen bij de hand.

1) Hulp in je omgeving

Allereerst kun je natuurlijk beginnen door te kijken welke hulp je hebt in je omgeving. Wie zou je eventueel kunnen helpen bij het verhuizen van veel van de spullen. Misschien zijn er een aantal vrienden die dat voor je kunnen doen of een paar familieleden. Het is de goedkoopste manier om te verhuizen en bovendien kun je aan het eind van de dag samen genieten van een verfrissend biertje met een pizza erbij. 

2) Studenten die je helpen bij het verhuizen

Studenten die je gaan helpen? Maar wat als je zelf niet nauw in contact staat met studenten? Geen probleem. Daarvoor kun je gebruik maken van de service van De StudentenService. Zij regelen studenten voor je die jou juist kunnen helpen bij de verhuizing. Ze zijn actief in veel grote steden en het is altijd mogelijk om vrijblijvend contact op te nemen om te kijken of ze ook bij jou in de buurt kunnen helpen met de verhuizing. 

Wanneer studenten je kunnen helpen bij de verhuizing dan weet je zeker dat alles op een betaalbare manier naar je nieuwe woning kan worden gebracht. Bovendien verloopt de verhuizing ook op een zeer professionele manier en wordt je geholpen door ervaren studenten in het verhuizen. 

3) Zelf een verhuiswagen huren

Doe je het toch liever allemaal helemaal zelf? Dan kun je natuurlijk ook kiezen om zelfstandig een verhuiswagen te huren en het helemaal op eigen houtje te doen. Natuurlijk moet de spullen nog wel worden ingepakt in de verhuiswagen. Afhankelijk van of je hier zelf toe in staat bent en hoeveel spullen je hebt, kun je bepalen of dit mogelijk is. Maar wanneer je het graag zelf wilt doen en ook niet teveel wilt betalen dan is het huren van een verhuiswagen al snel de beste optie. Vergelijk hier de verschillende mogelijkheden. 

4) Een verhuisbedrijf inschakelen

Maakt het je niet uit om wat meer te betalen en wil je er zeker van zijn dat jij je nergens druk over hoeft te maken? Dan kun je natuurlijk ook nog een professioneel verhuisbedrijf inschakelen.