Ramen en deuren

Geef sfeer aan je huis met houten kozijnen

Geschreven door admin

De Jong Kozijnen is de dé specialist op het gebied van houtbewerking. Door de ambachtelijke manier van werken kunnen we uw houten kozijnen op maat produceren én monteren. Met een gedetailleerde manier van werken kunnen we vrijwel altijd aan uw wensen voldoen. Doordat we alles onder een dak regelen, van het produceren tot aan onze eigen verfspuiterij, is de transparantie naar de klant toe van een hoog niveau. Samen met de klant kijken we wat het beste aansluit op de wensen en behoeften van die klant.
Bij De Jong Kozijnen kunt u terecht voor al uw maatwerk hout. De Jong specialist is een allround specialist in houtbewerking, dus de volgende producten zijn voor ons geen probleem:
 Houten raamkozijnen
Houten deuren
 Houten vouwwanden
Houten schuifpuien
 Hardhouten tuindeuren
 Houten veranda’s
Een houten kozijn is de blikvanger van uw huis of uw pand. Doordat het een warme en bovenal ambachtelijke uitstraling heeft, is het een van de populairste materialen binnen de kozijnen-branche. Daarnaast heeft het materiaal hout bijkomend maar bovenal groot voordeel en dat is dat het isolerend is. De Jong Kozijnen, gevestigd in Oosterhout (tussen Tilburg en Breda), levert door heel Nederland.