Aanleg

Jumboblokken gebruiken

Geschreven door Victor

Jumboblokken gebruiken

Jumboblokken worden vaak gebruikt bij parkeerplaatsen, pleinen, winkelgebieden of langs bermen. Het zijn halfronde betonnen vormen met een bollende bovenkant die vaak in het verkeer geplaatst worden. Je kunt ze in verschillende kleuren krijgen en ze kunnen voor vele dingen toegepast worden.

 

Als afscheiding gebruiken

Ze kunnen bijvoorbeeld fungeren als afscheiding. Zo kun je bijvoorbeeld op een industrieterrein plaatsen om een afscheiding tussen bijvoorbeeld de parkeerplaatsen en het terrein waar vrachtwagens laden en lossen aan te geven. Ook bij bijvoorbeeld een tankstation kun je een afscheiding maken tussen bijvoorbeeld de rijbaan en de parkeerplaatsen. Ze zijn dus erg handig als barrière. Je kunt de jumboblokken dus ideaal als obstakel gebruiken, dit kan los of aan elkaar gekoppeld.

 

Voor veiligheid

Ook tegen inbraak zijn jumboblokken ideaal. Er zijn tegenwoordig veel ramkraken en hier kunnen jumboblokken een goede oplossing voor zijn. Door ze voor de showroom plaatst kan een auto met geen mogelijkheid over de jumboblokken heen komen, waardoor je dus ramkraken voorkomt. De jumboblokken zijn erg sterk en kunnen goed tegen een stootje. Ook is het bestand tegen vele weersinvloeden, waardoor ze dus jarenlang mee kunnen gaan. Je kunt ook wat felgekleurde jumboblokken voor de veiligheid langs een berm plaatsen zodat auto’s beter opletten in bochten en zo sneller vaart minderen. Hiermee zorg je ervoor dat de auto’s niet zomaar in de berm kunnen rijden.

 

Jumboblokken kopen

Via Jumboblokken.nl kun je eenvoudig jumboblokken bestellen. Je kunt de maat, kleur en hoeveelheid doorgeven waarna ze binnen 24 uur een offerte voor je klaarmaken. Je kunt de jumboblokken in felle kleuren bestellen zodat ze nog meer opvallen. Ze hebben meer dan 1000 jumboblokken op voorraad waardoor ze ook snel aan jou geleverd kunnen worden. Via de website kun je eenvoudig een offerte aanvragen. Ook kunnen de werknemers van Jumboblokken.nl met jou meedenken over de verschillende opties.