Aanleg

JS Beton

uitbouw naast huis
Geschreven door Victor

JS Beton verkoopt betonnen elementen van hoogwaardige kwaliteit. Al het beton wordt in eigen fabriek gemaakt waardoor de prijs laag blijft maar de duurzaamheid en kwaliteit hoog. Beton is een erg sterk en slijtvast materiaal dat vrij goedkoop is, waardoor het ideaal is voor buiten in de bouw of agrarische sector. Ook voor de inrichting van landschap en tuin is beton uitermate geschikt. JS Beton heeft een breed assortiment betonnen elementen voor de infrastructuur, woningbouw en agrarische sector. Op de website van JS Beton kun je alle verschillende producten vinden. Daarnaast is het ook mogelijk om maatwerk te bestellen. Kijk op de website voor verschillende mogelijkheden.

 

Verschillende soorten betonnen elementen

JS Beton heeft vele verschillende soorten producten, hierbij kun je denken aan betonpoeren, parkbanden, traptreden, keerwanden, zitelementen, banken, beton lateien, baksteen lateien en ook stalen lateien. Al deze elementen hebben ze natuurlijk ook in allerlei maten en soorten. Op de website kun je alle specificaties en maten terugvinden. Vele betonnen elementen zijn ook nog eens op verschillende manieren toepasbaar. Zo kunnen keerwanden natuurlijk voor een afscheiding gebruikt worden maar ook om bijvoorbeeld een betonnen zitje te maken. Ook parkbanden en traptreden zijn in meerdere manieren toepasbaar. JS Beton verkoopt ook nog muurafdekbanden, raamdorpels, kantplanken, spekbanden, afdekkers en schoorsteenplaten. Op de website kun je alle producten van JS Beton terugvinden.

 

JS Beton producten kopen

JS Beton heeft dus een ruim assortiment aan verschillende betonnen elementen. Op de website kun je alle verschillende afmetingen en andere specificaties over de producten terugvinden. Mocht je vragen hebben over de producten of wil je een product in een verschillende maat hebben, neem dan contact op via het contactformulier op de website. Je kunt ook langsgaan in de winkel in Lunteren. De medewerkers hebben jarenlange ervaring en willen graag met je meedenken.