Interieur

Je plek vinden in je slaapkamer

Geschreven door Victor

De meest actieve mensen onder ons houden er helemaal niet van om hun ogen per nacht meerdere uren te moeten sluiten. Ze zullen wel moeten!

En dan wil je wel de hoogste mate van comfort ervaren. Zo kun je de volgende dag immers alles geven wat je hebt. Met een gebrek aan energie kom je namelijk helemaal nergens. En zelfs al is het met de beste wil van de wereld dat je je slaap inkort, dat zou je dus absoluut niet moeten doen. Niet voor alle nuttige dingen waar je al je tijd aan wilt besteden, laat staan aan nutteloze zaken die te veel van onze tijd in beslag nemen. Zoals Netflix en smartphones. Voel je je aangesproken? Dan ken je mensen in je omgeving aan wie deze boodschap gericht is of ben je zelf zo iemand.

Dus, we gaan even voor je vader en moeder spelen. Zorg dat je ‘s avonds niet meer eet en drinkt in de uren voordat je gaat slapen zodat alles een beetje heeft kunnen zakken. Ga op tijd naar bed en zet de wekker op een tijdstip dat je voldoende gelegenheid biedt om rustig op te slaan, je op te frissen, aan te kleden en ontbijten. Kies voor een matras en hoofdkussen combinatie die ervoor zorgen dat je lichaam helemaal recht ligt. Zolang lichaam dan wel geest niet in balans is, zal dat ook voor die andere niet gelden.

Waar komen matras en kussen dan precies in te liggen?

De hoogte in

Nu je volwassen bent, is er in jouw leven geen plek meer voor een stapelbed of hoogslaper. Zou je denken. Maar prakkiseer nou eens goed over die laatste. je bed bevindt zich op behoorlijke hoogte – vandaar de naam – en daarom… heb je daaronder een zee van ruimte gecreëerd waar je normaal niet van zou profiteren! Hier kan een bureau onder staan. Of een aangename zithoek. Het oppervlak in kwestie kan eveneens dienst doen als bergruimte. Denk eens goed na over de vele mogelijkheden!

Wat wil je nou?

Ja, wat wil je nou? Kom eens met een conclusie! heb je een tweepersoons nodig? Nee, die past niet of neemt te veel ruimte in beslag. Een éénpersoons? Dat wordt wel erg krap wanneer je lief komt slapen. Tjongejonge, je komt steeds meer over als een… twijfelaar! Ja, dat is ‘t. Dit bed zit precies tussen eerder genoemde formaten in en biedt dus veel mogelijkheden als een soort hybride ledikant. Je hebt enorm veel ruimte in je eentje, maakt het knus met z’n tweeën maar houdt wel meer ruimte over. Ideaal toch?