Aanleg

Hoe onderscheid U de verschillende kwaliteiten vlaggenmasten?

Geschreven door admin

Om goed onderscheid te kunnen maken tussen de verschillende kwaliteiten van een vlaggenmast moet u eerst weten uit welke materialen een vlaggenmast zou kunnen bestaan, zo zijn er vlaggenmasten die gemaakt zijn uit polyester, maar zo zijn er ook vlaggenmasten die gemaakt zijn van kunsthars. Los van de materiaal keuzes die u kunt kiezen voor de verschillende vlaggenmasten, ontstaat vaak de goedkopere prijs door een minuscule productie fout. Waar gaat het dan mis? In het productie en ontwikkeling proces van de vlaggenmast ontstaan er kleine lucht bellen, deze kleine lucht bellen worden zichtbaar aan de buitenkant van de vlaggenmast als kleine lucht blaasjes.

Welk materiaal is het meest geschikt voor U?

Veel mensen twijfelden lange tijd aan de sterkte van polyester vlaggenmasten ten opzichte van de oude gewoonlijke aluminium vlaggenmasten . Gelukkig is dat anno 2016 achterhaald. De polyester vlaggenmasten zijn nu zonder enige twijfel koplopers van meest verkochte vlaggenmasten, dit ook mede doordat polyester voor fabrikanten 20 tot 25 % goedkoper is dan aluminium om te produceren.

Los gezien van de prijs, biedt polyester veel meer. Neem nu de oude aluminium vlaggenmasten, bij elke beschadigen of kras word het aluminium zichtbaar, dus naar verloop van tijd ziet uw witte aluminium vlaggenmast er zwaar gehavend uit, terwijl de polyester vlaggenmast bestaat uit een witte gecoat waardoor krasjes niet tot nauwelijks zichtbaar zijn omdat er geen kleurverschil ontstaat.

Het enigste verschil waarom sommige mensen uit uw buurt nog kiezen voor een aluminium vlaggenmast is dat er geen naad verticaal over de vlaggenmast loopt, dit is bij de polyester wel het geval doordat deze word geproduceerd in een mal.

Heeft dit artikel u kunnen overtuigen om te gaan voor een Polyester vlaggenmast of gaat u toch nog voor de oude vertrouwde aluminium vlaggenmast?