Interieur

Haal sfeer in huis met houten jaloezieën

Als je houdt van een warme sfeer in huis, dan is hout een mooie en stijlvolle oplossing voor jouw interieur. Hout is een natuurlijk materiaal met een stijlvolle uitstraling. Hout is bovendien sterk en duurzaam dat goed tegen een stootje kan en dat ook mag hebben. Vanwege de warme uitstraling van hout kiezen veel mensen voor een houten vloer of voor houten meubelen. Dat geeft een huis karakter, niet alleen het interieur maar ook aan het exterieur. En zo zijn ook houten jaloezieen de ideale sfeermakers voor de raampartijen. Houten jaloezieen passen in ieder interieur, of je nu in een landelijke inrichting hebt of juist een strak en  modern interieur.

Gefilterd licht en privacy

Houten jaloezieën zijn niet alleen mooie sfeermakers, ze hebben nog andere voordelen. Jaloezieën filteren de lichtinval en zijn zonwerend. Je kunt ze zo stellen dat je geen inkijk hebt van buitenaf. Zo ben je niet alleen overdag, maar ook ‘s avonds verzekerd van je privacy. Houten jaloezieen zijn allang niet meer uitsluitend verkrijgbaar in een houtkleur. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren, variërend van zachte naturel en grijze tinten tot zwart en wit. Door die vele kleurvariaties is er voor iedereen wel een passende jaloezie te vinden.

Houten jaloezieën makkelijk bestellen

Creon Raamdecoratie heeft een ruim assortiment houten jaloezieen, zowel in houtkleuren als in diverse andere actuele kleuren, zoals warme grijstinten of taupe. Aan de hand van uitgebreide meetinstructies kun je eenvoudig en tegen lage prijzen houten jaloezieën op maat bestellen. Als je zeker wilt weten of de kleur in jouw interieur past, dan kun je eerst een kleurmonster aanvragen voor je definitief bestelt. Als je nog niet zeker bent, kun je ook langskomen in de showroom in Hardinxveld-Giessendam. De levertijd van je houten jaloezieen beslaat zo’n 10 tot 18 werkdagen. Je kunt je bestelling laten bezorgen, maar ook ophalen in Sliedrecht. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers zijn je graag van dienst.