Verbouwen

Gespecialiseerd in metaal zetwerk

Geschreven door admin

Met de groei naar de vraag voor zinken gevelbekleding in Eindhoven is zetwerk maatwerk niet meer weg te denken. De meeste metaalbewerkingsbedrijven in Eindhoven bieden de oplossing voor plaatwerk op maat. Begonnen als een loodgietersactiviteit wordt zetwerk nu uitbesteed aan gespecialiseerde leveranciers. Door de tijd heen zijn deze productie werkzaamheden zich steeds verder gaan ontwikkelen. En is dit uitgegroeid tot de oplossing voor plaatwerk op maat. Want naast het knippen van plaatwerk is ook het ombuigen mogelijk. Met maatwerk metaal Eindhoven zijn ook andere plaatmaterialen te gebruiken in het zetwerk proces. Laat uw hoogwaardige partner in metaalbewerkingen u verder op weg helpen om metalen te coaten, lassen, zagen, knippen, kralen en ook zetten. Bent u al bekend met de term “zetten”?


Flexibele afwerkingen en hoogwaardige kwaliteit

In de metaalindustrie staat zetwerk bekend als kwaliteit productie maatwerk. Het buigen van plaatwerk met behulp van een zetbank, kantbank of bankschroef maakt zowel rondingen als hoeken mogelijk in diverse materialen. Zo is dit te realiseren met aluminium, plastisol, zink, lood, RVS en koper. Waarvoor het plaatmateriaal gebruikt gaat worden kunnen de mogelijkheden beperken, maar voor uw daktoepassingen is vrijwel alles mogelijk. Het formaat, de afwerking en zelfs kleuren zijn aan te vragen. Zink in een kleur is bijvoorbeeld ideaal voor uw bedrijfspand. En met de karakteristieke en moderne uitstraling is het een duurzame aanvulling op de bouw van uw woning of bedrijfspand. Naast snelle en flexibele afwerkingen van hoogwaardige kwaliteit worden ze zelfs bij u afgeleverd en gemonteerd.


Overweeg zink op maat als toepassingsmogelijkheid

Het lassen van plaatwerk neemt redelijk wat tijd in beslag. Overweeg dan eens zink op maat Eindhoven. Dan zijn de afwerkingen altijd goed en passen de plaatmaterialen als puzzelstukken in elkaar. Dit wordt toegepast bij afdekkappen, afvoeren, boeiboorden, dakranden, daktrimmen, ontluchtigen, waterslagen, noodoverstorten of gevelbekledingen. En vergeet niet, zink is 100% recyclebaar en dus ook goed voor het milieu. Zink wordt steeds populairder en de vraag naar zink blijft groeien. Niet alleen door zijn duurzaamheid, maar ook door de diverse toepassingsmogelijkheden die zink kent. Met de beschikbare kennis en machines tot beschikking onder één dak is plaatmateriaal voor uw dakafwerkingen door de tijd heen gaan ontwikkelen in de technieken. Door nauwkeurige precisie is zetwerk tegenwoordig de meest gebruikte techniek voor uw dakafwerkingen.


Maatwerk service met betrekking tot metaal

De metaalbewerkingsbedrijven in Eindhoven staan altijd klaar voor advies en hulp over zetwerk op maat. Grote en kleine dakranden, afvoeren en meer. Het is een hoogwaardig vakmanschap die door specialisten van de hoogste rank doorgevoerd worden. Zij zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Voor reparaties, herstellingen en vervangingen kunt u ook gerust binnen lopen. Verder kunt u het metaal ook nog laten poedercoaten, spoelen, demispoelen, zirkoniseren, fosfateren en ontvetten. Met betrekking tot metaal bespreken zij graag al uw wensen.