Aanleg

Fiberon terras – tuinscherm

fiberon terras
Geschreven door admin

Een terras van hout staat natuurlijk prachtig. Helaas vormt jouw houten terras al snel een blok aan je been. Het terras is slechts een paar jaar mooi en hierna vormt het terras al snel een blok aan je been. Kinderen hebben al snel last van splinters als ze vallen en door schimmels begint het terras al snel te rotten. Nog een nadeel is dat je het terras elk seizoen in de beits moet zetten om het toch nog een beetje mooi te houden. Gelukkig is er een oplossing om al deze problemen te vergeten en geen problemen meer te hebben met houtrot. Je kan namelijk kiezen voor een Fiberon terras. Dit is een terras gemaakt van composiet, een soort stevig kunststof. Je kan erop springen, spelen, voetballen zonder dat het kapot gaat en je hebt nooit meer last van kleurverschil en houtrot. Jouw terras ziet er nog hetzelfde uit als de eerste keer dat je het hebt neergelegd.

Fiberon terras combineren met een tuinscherm van composiet.

Wil je echt een onderhoudsvrije tuin? Kies dan niet alleen voor een Fiberon terras, maar combineer het terras met een tuinscherm van composiet. Je hebt zo geen beits werk meer aan je terras, maar ook niet aan je tuinscherm. Beide zien er over tien jaar nog hetzelfde uit als dat je ze net geplaatst hebt. Het plaatsen van je Fiberon terras en tuinscherm van composiet gaat eigenlijk exact hetzelfde als met hout. Je kan het terras en het tuinscherm gewoon inkorten en op maat maken voor je eigen achtertuin.

Het voordeel van een Fiberon terras.

Eén van de grootste voordelen van een Fiberon terras is dat het er gewoon mooi uit blijft zien. Zelfs na een aantal jaren ziet het terras er als nieuw uit. Het terras is gemaakt van PVC en heeft ondanks dat het kunststof is veel weg van hout. Je krijgt zo toch het houten terras zonder dat je last hebt van de kwaliteit afname. Ervaar het terras iedere dag weer opnieuw alsof het net gelegd is. Combineer het terras direct met een composiet tuinscherm, zodat je totaal geen onderhoud meer hebt aan het hout in de tuin.