Uncategorized

Een woonkamer met beton

Geschreven door admin

Hou jij van stoere, robuuste en industriële accenten in je interieur? Voeg dan een beetje beton toe. Zo krijg je een rauwe en ambachtelijke look and feel, die tegelijkertijd ook warm en sfeervol is!

Grijs gecombineerd
De grijze kleur van beton brengt rust aan in elke ruimte. Combineer de kleur grijs met de juiste kleuren, meubels en woonaccessoires voor een prachtig en evenwichtig geheel. Metaal, canvas, hout, bamboe, glas: deze materialen staan prachtig bij bijvoorbeeld een betonnen vloer, wand of aanrechtblad. Wil jij een betonnen vloer én een betonnen wand? Zorg er dan voor dat de kleuren iets van elkaar verschillen. Anders loop je het risico dat het een saai geheel gaat worden.

Een strakke basis
Ben jij eigenlijk wel uitgekeken op een standaard houten vloer? Kies dan voor een vloer met een betonlook! Met een vloer van Beton Ciré kun je jouw woonkamer tot een hele speciale plek maken. Beton Ciré is overigens ook zeer geschikt voor in de keuken en badkamer!

De oude fabriek-look

Vind jij een beetje beton in je woonkamer niet genoeg en slaap jij het liefst in een oude fabriek? Met beton als basis kun jij je interieur helemaal naar wens maken. Wil je een extra industriële uitstraling? Denk dan groots, combineer met allerlei metalen accessoires, oude industrielampen en retro producten.