Keuken

Uw droomkeuken op maat

Geschreven door admin

Uw droomkeuken op maat

De keuken is het hart van ieder huis. Dit is waar uw familie fijn bijkletst na een lange dag, waar u met goede vrienden alvast van een wijntje geniet voor het eten en waar u culinaire avonturen beleeft. Een keuken met een sfeer waar je blij van wordt is dan ook de moeite waard. Om uw droomkeuken te realiseren, kunt u een keuken op maat laten maken. Dat heeft vele voordelen. Wist u dat het prijsverschil tussen een keuken op maat en een standaard keuken beslist geen gegeven is? Bovendien is de kwaliteit over het algemeen hoger. Met een keuken op maat kunt u per definitie optimaal gebruik maken van de ruimte. En: u heeft uiteraard volledige artistieke vrijheid als het om de stijl en indeling van de keuken gaat. Een keuken op maat laten maken is een absolute aanrader.

Een goede investering

Keukens op maat zijn ideaal. Het is zeker niet alleen weggelegd voor villa’s en grachtenpanden. Een keuken op maat laten maken kan zelfs goedkoper uitpakken dan een standaard keuken met modules. Dat komt omdat in de prijzen van standaard keukens vaak veel kosten niet zijn opgenomen. Denk aan het verwijderen van de oude keuken, transport, het aansluiten van de nieuwe keuken door een loodgieter en mogelijk ook de uren aan do it yourself werk. Daarnaast: de kwaliteit ligt over het algemeen stukken hoger. Keukens op maat zijn dan ook een zeer degelijke en waardevolle investering.

Volledig naar wens

Een gigantisch voordeel van een keuken op maat laten maken is dat het u de gelegenheid geeft om de keuken precies zo te laten bouwen zoals u dat wilt. U heeft een hoop keuzes, onder andere op het gebied van indeling, de keuze in materiaal en de stijl. Droomt u van een kookeiland? Of wilt u bijvoorbeeld veel meer aanrecht dan gebruikelijk is? Dat is allemaal mogelijk. Ook in de hoogte van de werkplekken bent u volledig vrij, zodat u zich niet hoeft te conformeren aan de Nederlandse standaard. Hetzelfde geldt voor de kasten en lades: u kunt het zo gek niet verzinnen of het valt op maat te maken. U kunt zelf aangeven welke stijl keuken u wilt. Een landelijke keuken, een strakke industriële keuken, een minimalistisch design: wat u maar wilt.

Optimaal gebruik van de ruimte

Keukens op maat: de naam zegt het al. Dit zorgt ervoor dat de keuken naadloos aansluit op de maten van de beschikbare ruimte. Zo kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de ruimte. Dit kan enorm schelen in de functionaliteit van de keuken.

Industriële keuken

Helemaal hip en prachtig om te zien: de industriële keuken. Meubelmakerij Hout Kwadraat kan u voorzien van een super strakke en bovendien unieke industriële keuken op maat. Deze keukens worden gekenmerkt door een stoere look. Een combinatie van hout en staal en neutrale kleuren geeft uw keuken een geweldige uitstraling. Met accenten kunt u ook een hoop bereiken. Zo is een horeca kraan direct een eye catcher in de ruimte. Ook met handgrepen kunt u veel doen. Dergelijke items kunnen ondanks hun bescheiden oppervlak de toon zetten voor de gehele keuken.

Hoe werkt het?

Een keuken op maat laten maken begint met een inventarisatie van uw wensen en de ruimte. Aan de hand hiervan kan een eerste design worden gemaakt. Aan de hand van uw commentaar op het ontwerp kan het design gefinetuned worden zodat het precies is zoals u wilt. Uiteraard zal u worden voorzien van een offerte zodat het vooraf duidelijk is wat de investering in uw nieuwe keuken is.