Aanleg

Een strakke vloer

Geschreven door admin

Vaak wordt er bij een verbouwing aangegeven dat men een strakke vloer wil. Maar wat wordt daarom eigenlijk mee bedoelt? Veel consumenten zijn dan op zoek naar een vloer die voorheen nog alleen maar voor industriële toepassingen werd gebruikt, we hebben het dan over de gietvloer. Het gieten van een nieuwe vloer kunt u zelf doen maar er zitten wel wat haken en ogen aan. Hoewel u kunt besparen op de arbeidskosten zult u wel een aantal dingen moeten aanschaffen. Voor veel mensen is het daarom een simpele en ook nog voordelige oplossing om een nieuwe vloer aan te brengen. Voordelig omdat de vloeren super lang mee gaan, tot wel tien keer zo lang als u gewend bent met traditionele vloeren.

Zelf de kleur kiezen

Een betonlook vloer is populair omdat deze eenvoudig is af te werken in een kleur, deze kleur vervaagt niet waardoor het een zeer strakke uitstraling heeft. Om dit te bevorderen kunt u er ook voor kiezen om extra opties te kiezen zoals het aanbrengen van strakke lijnen of patronen in uw nieuwe vloer. Als u zelf een ontwerp kunt voorbereiden dan kunt u wellicht ook nog een beetje besparen omdat de vloeren specialist er minder werk aan heeft.

Perfect voor moderne woningen

Een strakke gietvloer is perfect als u een nieuwe look aan uw moderne woning wil geven. Ook bij nieuwbouw is het een steeds vaker gekozen optie. Denk ook eens aan het aanleggen van een maatwerk gietvloer volgens uw eigen design. Een specialist zoals Gietvloer Dordrecht kan het eenvoudig voor u aanbrengen.