Uncategorized

Een houten tuinhuis als voetbalcafé

Altijd al een eigen plek willen creëren waar u in rust en stilte met uw vrienden voetbal kunt gaan kijken? Al aan een houten tuinhuis van Woodpro gedacht? In deze blog nemen wij u mee hoe u uw tuinhuis kunt omtoveren in een voetbalcafé. Het begint bij het kiezen van een tuinhuis, hierna komen de aansluitingen, isolatie en tot slot de aankleding. Alles naar eigen wens indelen om uiteindelijk tot het perfecte plekje te komen is het doel.

Waar begint u?

Waar moet u nu allemaal aan denken en wat voor soort tuinhuis is het best om aan uw wensen te voldoen? Een tuinhuis of blokhut moet natuurlijk wel groot genoeg zijn dat u er met genoeg personen kunt gaan zitten. Een rechthoekig of een vierkant tuinhuis lijkt dan het makkelijkst te dienen als ideale tweede woonkamer. Nadat u het perfecte tuinhuis heeft gevonden kunt u gaan nadenken over de indeling. Wat is er allemaal nodig om een fijn plekje te creëren waar u voetbal kunt gaan kijken? Allereerst moet u gaan nadenken over de isolatie en over de verwarmingsmogelijkheden. Wilt u er een open haard in, toch een elektrisch kacheltje of toch een hittelamp? Ook de aansluitingen mogen niet ontbreken! Internet, tv en genoeg stroom om alles goed te laten werken. Dan is er nog de keuze uit banken en stoelen waar u op kunt zitten. Een hoekbank, of toch een bar met krukken allemaal opties waar u uit kunt gaan kiezen om het perfecte plekje te creëren.

Bent u nog niet overtuigd? Kijk dan gerust rond op onze site of ontwerp uw eigen tuinhuis of blokhut via onze 3D-configurator. Ook kunt u contact met ons opnemen op samen naar alle mogelijkheden te gaan kijken om op deze manier tot het perfecte ontwerp te komen.