Interieur

Bijzettafeltjes gebruiken in je interieur

Wanneer u net verhuisd bent een alles opnieuw aan het inrichten bent dan is het belangrijk om niet alleen aan meubels etc. te denken. Bijzettafeltjes spelen ook een zeer grote rol in uw woonkamer. Deze kleine, lichte en dus gemakkelijk te verplaatsen tafeltjes vormen een zeer onderschat woonelement. Verder kunt u bijzettafeltjes in meerdere ruimtes binnen uw woning kwijt. Niet alleen volstaan ze in de woonkamer, maar ook op de gang, in de badkamer, slaapkamer, keuken en ook in de tuin vervullen ze prima functies die de zaakjes voor u binnen het huis allemaal wat gemakkelijker maken.

Functies van de tafels in verschillende ruimtes

Om te beginnen volstaan bijzettafels natuurlijk altijd in de woonkamer. Het is natuurlijk heerlijk als we een film zitten te kijken dat we ons glas met drinken even naast ons kwijt kunnen. Plaats de bijzettafeltjes dus tussen het meubilair. Let echter wel op dat ze dan niet te groot moeten zijn en houdt ook rekening met de vorm. Vierkant pas vaker in de kleine ruimtes dan rond.

Midden in de woonkamer

Daarbij komt nog dat bijzettafeltjes ook midden in de woonkamer kunnen staan en als drager van een vaas met mooie bloemen erin kunnen functioneren. Bloemen voegen veel kleur toe aan uw woonkamer en waar kleur is ontstaat vanzelf meer sfeer en gezelligheid. Dit tafeltje kunt u overigens ook nog op de gang zetten met diezelfde bloemen erin aangezien het dan voor u en de bezoekers van uw woning gelijk op het eerste gezicht een mooie kleurrijke binnenkomst weergeeft.

Als bak in de gang

Verder kunt u een bijzettafeltje op de gang ook gebruiken om een bak voor de sleutels neer te zetten. We hebben het probleem allemaal weleens dat we onze autosleutels bijvoorbeeld niet kunnen vinden. Met een tafeltje lost u dit probleem op.

Hiernaast kunt u er nog een kwijt boven in het huis. In de slaapkamer bijvoorbeeld. Wederom kunt u hier bloemen kwijt om uw slaapkamer wat op te vrolijken. Het is tenslotte de meest romantische kamer in huis niet waar? Wat betreft de badkamer kan het dienen om bijvoorbeeld tandenborstels kwijt te kunnen.