Uncategorized

Betonpoer kopen bij Betongoed

betonpoer
Geschreven door admin

Ben je bekend met een betonpoer? Als je weleens een veranda of carport hebt gemaakt waarschijnlijk wel! Een poer is een betonnen fundering die ervoor zorgt dat jouw bouwconstructie niet kan verzakken. Hoe groter en zwaarder het bouwwerk is, des te groter de betonpoeren dienen te zijn. Daarnaast dien je altijd kritisch te kijken naar de ondergrond. Hoe zachter deze is, des te groter de kans is op verzakkingen. Dit kun je voorkomen door betonpoeren te kopen bij Betongoed.

Uitstekende fundering met betonpoeren

Betonpoeren zijn er in vele verschillende formaten. En niet allemaal rechthoekig! Er zijn ook poeren die schuin aflopend zijn. Deze zijn uitstekend geschikt voor de hele zware bouwconstructies zoals schuren en dergelijke. Door de bredere onderkant kan de betonpoer het gewicht van het bouwwerk dat rust op de poer beter verdelen over de ondergrond waardoor de constructie goed blijft staan. Uiteraard dient de betonpoer wel stevig en recht in de grond te staan. Let bij het plaatsen ervan altijd op of dat deze goed waterpas staat. Is dit het geval dan kun je er altijd snelbeton bij doen. Binnen een kwartier is dit hard geworden en staat de betonpoer zelf ook heel stevig in de grond. Een andere optie is een funderingstegel. Deze leg je als eerste in het gaat waarna je de betonpoer erop zet. Ook hiermee staat alles goed en stevig vast. Vervolgens kun je de bouwconstructie middels bevestigingsmaterialen vastmaken aan de betonpoer. Ook deze bevestigingsmaterialen kun je kopen bij Betongoed. Weet je niet welke je nodig hebt? Ga dan naar de pagina van de betonpoer die je wilt hebben en koop daar de door Betongoed geselecteerde bevestigingsplaatjes zodat je verzekerd bent van het beste materiaal!

Bekijk de betonpoeren

Nieuwsgierig geworden naar het aanbod betonpoeren? Klik hier voor het assortiment betonpoeren. Heb je vragen over de betonnen funderingen? Neem dan nu contact met ons op. Wij geven je graag het beste advies omtrent jouw betonpoeren.