Verbouwen

Belangrijke tips bij het uitbouwen

Geschreven door admin

enk je eraan om uit te gaan bouwen? Dan geven we jou graag een aantal tips waarmee je van jouw uitbouw een gegarandeerd succes maakt! Er zijn namelijk veel aspecten waar je tijdens een uitbouw rekening mee moet houden. Ook komt er bij het beantwoorden van de vele vraagstukken weer vele vragen bij. Wij helpen je graag met het helder en duidelijk beantwoorden van al deze vragen.

Ga je het alleen doen of samen met een aannemer
Het is heel belangrijk om hierover na te denken, elk voordeel heeft namelijk zo zijn nadeel en deze voor en nadelen zet ik graag even voor je op een rijtje:

Voordelen van het bouwen met een aannemer
Het grote voordeel wanneer je uitbouw wordt begeleid door een aannemer is dat je er zeker van bent dat alles goed is. Aannemers doen namelijk dagelijks deze klussen en kennen de problemen en vraagstukken waar je tijdens de verbouwing tegenaan loopt. Zo weet je met een aannemer zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan. Er is nog een ander groot voordeel: je hebt namelijk garantie!

Bij oplevering kun je kijken of alles zo is opgeleverd als was afgesproken. Als je zelf bouwt en je maakt een foutje dan zijn alle kosten voor je eigen rekening. Als de aannemer iets verkeerd doet dan is die er zelf verantwoordelijk voor. Het laatste voordeel dat je hebt bij het bouwen met een aannemer is dat je iemand hebt om mee te sparren. Aannemers hebben al tal van projecten opgeleverd en bij ieder project leer je wel weer wat. Een aannemer kan je zo zeer goed adviseren in de keuzes die je wel of niet maakt.

Koop goede kozijnen
Een uitbouw is nooit goedkoop. Toch adviseren we je graag om geen goedkope kozijnen te gebruiken. Je kunt er beter voor kiezen om iets extra’s te investeren. Kies bijvoorbeeld voor Schuco kunststof kozijnen. Dit zijn kwalitatieve kunststof kozijnen die jaren meegaan in weer en wind. Na het plaatsen heb je er (bijna) geen omkijken meer naar.