Elektricien

Aggregaat huren bij Bredenoord

Stroom op een locatie die niet aangesloten is op het net, een back-upinstallatie voor een project dat continu door moet kunnen draaien? Wij regelen het voor u. Door een aggregaat te huren bij Bredenoord bent u verzekerd van betrouwbare energie.

 

Aggregaat huren

Bij Bredenoord begrijpen we dat uw werkzaamheden altijd door moeten kunnen gaan, waar en wanneer dan ook. Daarom kunt u bij ons allerlei diverse soorten aggregaten huren voor slechts enkele dagen, maar ook voor een paar maanden of zelfs voor meerdere jaren. Wij leveren binnen vier uur elk gewenst vermogen op elke locatie. Bredenoord beschikt over ruim 2000 te huren aggregaten, variërend van 15 t/m 2000 kVA. De aggregaten zijn koppelbaar en schakelbaar, zodat we altijd aan uw wensen en behoeften kunnen voldoen. Onze aggregaten zijn eenvoudig te integreren in een bestaande installatie of apart te installeren als noodstroomvoorziening.

 

Totaaloplossing

Wanneer u besluit een aggregaat te huren bij Bredenoord, kunt u erop vertrouwen dat wij u altijd de beste oplossing voor uw situatie leveren. Onze experts gaan door tot het werkt, altijd en overal. De installatie wordt zo compleet mogelijk aangeleverd. U kunt vervolgens eenvoudig brandstoftanks van verschillende groottes kiezen en kabels, automaten, lichtmasten en verdeelkasten bijbestellen. Wij bieden bovendien diverse duurzame opties, zoals een roetfilter en de keuze voor biobrandstof of GTL-diesel. Voor mobiel gebruik is het zelfs mogelijk de installatie op een passende aanhangwagen te plaatsen. Moet u stil werken vanwege omwonenden of zijn er strenge richtlijnen voor emissie? Wij denken met u mee over extra stille aggregaten en hybride aggregaten die voldoen aan de strenge emissierichtlijnen. We verhuren zelfs aggregaten die volledig voldoen aan de strenge veiligheidseisen voor gebruik op zee!

Onze medewerkers leveren de huuraggregaten niet alleen af, maar installeren deze ook zo voor u dat u direct aan de slag kunt. Wat uw stroomvraag ook is: een aggregaat huren bij Bredenoord verzekert u van de meest betrouwbare en kostenefficiënte oplossing. Neem gerust contact op om vrijblijvend advies te ontvangen van onze experts!