Aanleg

Zomer in je tuin? De tuinposter!

Geschreven door admin

Nu de zomer weer in het land is, is het veel aangenamer om in de tuin te vertoeven. Het zware werk had ik al geleverd in de lente, maar nu was het tijd voor de finishing touch. Zoekend naar inspiratie voor tuindecoratie botste ik op de site van 123tuinposter.nl. Mijn probleem was gelijk opgelost!

De tuinposter als ideale decoratie

Eerlijk ik had niet aan een tuinposter gedacht, meer nog eigenlijk had ik het nog nooit ergens gezien. Dat is nu ook weer niet zo raar, de meeste van mijn vrienden hebben helemaal geen tuin. Maar eens op de site, was ik onmiddellijk overtuigd. Heel wat sprankelende foto’s wisten me vrij snel te overtuigen. Ik wou ook zo een leuke afbeelding op een tuinposter in mijn tuin. Meer dan duizend foto’s om uit te kiezen, dat is een hoop, dus daar was ik wel een tijdje zoet mee. Uiteindelijk viel mijn keuze op een idyllisch strand ergens in Mexico, daar heb ik nog wel herinneringen aan.

Makkelijk te bestellen

De tuinposters van 123tuinposter.nl zijn makkelijk te bestellen. In enkele klikken heb je de juiste foto geselecteerd en heb je de afmetingen ingegeven. Dit kan helemaal op maat, je bent dus niet gebonden aan vaste afmetingen. Wat wel fijn is, want nu is mijn schutting perfect bedekt. Ik koos ook een bevestigingssysteem met ringen, dat vond ik wel stoer overkomen. Maar er zijn ook heel wat andere opties als je minder plaats hebt of liever een andere uitstraling hebt. Vind je overigens geen foto naar je smaak, dan kan je ook je eigen foto doorsturen. Die drukken ze in dezelfde kwaliteit op je tuinposter blijkbaar.

Snelle levering, puike kwaliteit 

De prijs viel ook heel goed mee, zeker als ik er rekening mee houd dat de tuinposter toch wel enkele jaren mee zal gaan. De levering was er binnen de week en ik moet zeggen het resultaat is perfect. De kleuren sprankelen, de foto is haarscherp en het water loopt er gewoon af. De tuinposter hangt er nu zo een 2 weken en ik heb er alleen nog maar met een natte vod hoeven over te gaan. Meer werk is er niet aan. In de verpakking zat ook nog een garantie, dus 3 jaar zit ik alvast safe.

Een tuinposter om over te praten 

Ook de reacties van mijn vrienden waren positief. In tegenstelling tot een plant of andere decoratie valt mijn tuinposter natuurlijk onmiddellijk op. Ik heb al veel gesprekken gehad over de tuinposter en Mexico, dat krijg je dan natuurlijk. Gezellige avonden gegarandeerd.

Mijn ervaringen met 123tuinposter.nl zijn alvast positief. Er hebben zich helemaal geen problemen voorgedaan en ook het monteren was kinderspel. Ik kan de tuinposters van 123tuinposter.nl alleen maar aanraden. De mijne hangt er zeker nog jaren!