Vloeren

Werken in een kroeg

Geschreven door admin

Wanneer je werkt in de horeca heb je natuurlijk aldoor te maken met het slijtage van meubilair. Er is een hoop dat eens in de zoveel tijd vervangen moet worden en je kunt er niet zomaar van uit gaan dat je er ook altijd geld voor hebt. Daarom is het slim om eens in de zoveel tijd een potje geld opzij te zetten en je daardoor ook nog eens zo goed mogelijk in te dekken tegen slijtage. Een manier waarop je dit kunt doen is door je tafels bijvoorbeeld te lakken met een zogeheten epoxy coating, dit worden ook wel epoxyvloeren genoemd. Deze coating zorgt ervoor dat er een prachtige glans op de tafels komt en ze worden er nog steviger van ook.

Horeca vloeren

De verhalen dat horeca ondernemers teveel geld moesten uitgeven aan nieuw meubilair zijn talrijk. Dit maakt het echter niet zo dat het ook jou hoeft te overkomen. Lak je tafels met een epoxy coating en je hebt geheid langer plezier van ze. En jij niet alleen, je gasten en personeel zullen ook ongetwijfeld blij zijn met de nieuwe epoxyvloer.

Bereid jezelf voor

Als ondernemer heb je altijd te maken met tegenslagen, die je vervolgens weer moet zien te overkomen. Door goed voorbereid aan de slag te gaan weet je zeker dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Op die manier heb je altijd de bovenhand. Met een coating als deze voorkom je in ieder geval dat je straks geen tafel meer over hebt om aan te zitten. Of dat je jezelf scheel betaalt aan een compleet nieuw interieur.