Interieur

Steenstrips een unieke toevoeging voor elke woonkamer

Hebt u ook altijd iets unieks willen hebben in uw woonkamer? Iets wat je niet kan bereiken met een schilderij of iets dergelijks, maar iets at je woonkamer net datgene geeft wat het nodig heeft? Je kan niet helemaal de vinger op leggen. Wat mist er nu precies? Misschien moet je eens overwegen om het over een compleet andere boeg te gooien, en te kiezen voor een steenstrip. Dat geeft je de mogelijkheid om iets unieks neer te zetten in jouw woonkamer: iets compleet anders dan wat de buren hebben. Iets unieks, met een warme uitstraling.

Kwaliteit

Webshops zoals Arcardia hebben maar één focus: kwaliteit leveren. Ook geen wonder dat ze al verschillende prijzen hebben gewonnen. Daarnaast zijn ze ook op televisie gekomen. De steenstrips van deze webshops zijn gemaakt van puur steen, dat is gemijnd in de mijnen van Spanje. Er zitten dus ook geen plastic toevoegingen in; er is een bewuste keuze gemaakt voor kwaliteit. Ze hebben een grote showroom, waar je alle producten rustig kunt bekijken voordat je een keuze hoeft te maken. Als je daar nog niet tevreden mee bent, is het ook nog mogelijk om eerst een sample naar je toe te laten sturen, zodat je zelf een goed idee krijgt wat voor product je in huis haalt.

De bezorging
De bezorging is zo gedaan. Binnen een paar minuten heb je een selectie gemaakt, waarna het product binnen twee dagen naar je toe wordt gestuurd. Hier kan je de keuze maken voor een betaling van PayPal, of met een ouderwetse factuur (de bestelling duurt dan alleen wel langer). Als je thuis bent om de bestelling te accepteren, kan het al meteen in elkaar gezet worden. De materialen hoef je alleen maar zelf in elkaar te zetten, hoewel bij dit soort bestellingen wel geadviseerd wordt om een goed bedrijf in te schakelen om de stenen muur voor je in elkaar te zetten. Bij dit soort dingen is kwaliteit het belangrijkste, toch?

Klantvriendelijkheid
Deze webshop staat voor klantvriendelijkheid. Daarom hebben ze ook een klantenservice die voor je klaar staat, als je eventuele vragen hebt of hulp nodig hebt bij de bestelling. Ze geven antwoord op al je vragen, waarbij ze deskundig advies kunnen geven. Maar daarnaast is het natuurlijk ook gewoon mogelijk om de winkel te bezoeken in Breda, waar je direct zelf wordt geholpen. Veel van dit soort webshops hebben bovendien een fysieke winkel, waar je zelf even al het materiaal in de handen kan krijgen. Zo kun je beter een keuze maken. Hier staan ze ook klaar voor je om je eventueel te helpen met alle vragen die je hebt.
De keuze
Dus maak eens een andere keuze en kies voor een steenstrip van Arcadia. Een steenstrip geeft je niet alleen een unieke ‘feel’ in elke kamer die je het plaatst, maar zorgt ook voor een warme uitstraling die alleen steen kan geven. Voor elke kamer kan het iets toevoegen. Denk je toch dat het niet mooi is in de woonkamer, maar wel in de tuin? Daarvoor zijn de steenstrips ook uitermate geschikt. Ook voor de tuin geeft het de mogelijkheid om jezelf te onderscheiden van de rest. Maak dus de juiste keuze: kies een steenstrip van Arcadia.