Keuken

Passie in de keuken

Geschreven door Victor

De makers van de producten van Eva Solo houden vier basiswaarden aan: innovatie, passie, integriteit en zakelijk inzicht. Deze waarden zijn een onmisbaar onderdeel bij alle activiteiten, van het verwelkomen van nieuwe medewerkers tot de ontmoetingen met klanten. Het bedrijf volgt dezelfde lijn in het werk, met ruimte voor diversiteit.

 

Ambitie van Eva Solo

De ambitie is om emotionele, hoogwaardige en innovatieve producten te leveren voor in huis. De persoonlijkheid van de klanten moet terugkomen in de producten en tegelijkertijd vernieuwend zijn als het gaat over ontwerp, functionaliteit of de materiaalkeuze. Hieronder geven we een overzicht van collecties die de passie van Eva Solo uitstralen.

 

Roestvrijstaal serie

De pannen zijn voorzien van een niet plakkende Slip-Let of keramische coating. Door de aluminium laag wordt de hitte sneller en gelijkmatiger verdeeld. Deze serie is perfect voor soepen, ragouts, pasta, groente en aardappelen.

 

Noorse keuken

Met zijn unieke design en lage gewicht is dit een multi inzetbare serie. Van sauspannen tot potten, alles vind je hier en bovendien is deze serie geschikt voor alle verwarmingsbronnen.

 

Professioneel

Jij bent de chef van de keuken. Alleen het allerbeste materiaal is goed genoeg. Deze pannen kunnen bijna alles aan en verdelen de warmte optimaal, zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken of het vlees wel aan alle kanten gaar wordt.

 

White Line

Zoals de naam al doet vermoeden is deze lijn gemaakt van aluminum met een witte keramische coating. Zo worden de pannen optimaal beschermd tegen de invloeden van de keuken. De grill pannen zijn voorzien van een non-stick Slip-Let coating. Havermout, omeletten, risottos en vis kun je hier optimaal mee bereiden.

 

Dura Line

De Dura Line is ook erg geschikt om bovengenoemde gerechten mee te bereiden en bestaat uit geanodiseerd aluminium wat zorgt voor een goede verdeling van de hitte en slijtvaste eigenschappen. De pannen en potten zijn voorzien van een non-stick Slip-Let coating aan de binnenkant.

 

Multi

Ervaar de voordelen van een serie met drie lagen staal en een center van aluminium. Deze combinatie zorgt voor uitstekende kook en bak mogelijkheden waaronder rijstpudding, sauzen, pasta, aardappels en groente.

 

Koper

Deze serie reageert snel op veranderingen in temperatuur, dit is belangrijk als je saus of een ander precair gerecht bereidt. Koper pannen zien er niet alleen stijlvol uit, ze zijn ook perfect voor flamberen, sauteren, soepen en uiteraard sauzen.

 

Gietijzer

Groot fan van slow cooking met een gemiddelde of lage temperatuur? Kies dan voor gietijzer, de warmtegeleidende en warmtebehoudende eigenschappen van dit materiaal zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Gietijzer is ook bestand tegen zeer hoge temperaturen.