Verbouwen

Oogmoeren in alle maten

Oogmoeren
Geschreven door admin

Oogmoeren zijn een belangrijk onderdeel voor diverse hijsklussen. Ze hebben een ronde vorm, het oog, en worden ook wel ringmoeren genoemd. Ze kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Ze zijn vervaardigd uit materiaal dat tegen alle weersomstandigheden bestand is en gaan daarom niet roesten waardoor ze de kracht en sterkte verliezen die bij zware hijsklussen broodnodig is. De oogmoeren zijn makkelijk te verwijderen. Dat wil zeggen dat ze heel geschikt zijn voor tijdelijke hijsklussen. Wanneer ze niet nodig zijn kunnen ze gemakkelijk worden verwijderd en opgeborgen worden tot de volgende hijsklus zich aandient. Het bevestigen en verwijderen is mogelijk door het schroefdraad dat zich in een oogmoer bevindt. 

Oogmoeren kopen

Vkwalitatief zeer goede oogmoeren bent u bij de Hijswinkel aan het juiste adres. Ze zijn zeer scherp geprijsd en verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Zo vindt u er altijd de meest geschikte oogmoer die past bij uw hijsklus. Welke dat is hangt af van diverse factoren. Bijvoorbeeld van de werklast en de afmetingen van de kettingen. Er mag nooit meer dan de toegestane werklast in een oogmoer hangen omdat dit niet veilig genoeg is. Bij hen kunnen ze u precies vertellen welke oogmoeren het best geschikt zijn voor uw hijsklussen. Neem gerust contact op via de telefoon of per mail voordat u tot een bestelling overgaat. De ervaren medewerkers helpen u graag verder en voorzien u van alle advies en tips die u nodig hebt om veilig en goed te werken met oogmoeren.

Alle doeleinden

De oogmoeren zijn voorzien van de NEN-EN-ISO 1677 normering. Daardoor weet u zeker dat het met de aankoop van welke oogmoer dan ook goed zit. Uiteraard moet u tijdens de werkzaamheden met hijslasten uw eigen veiligheid en die van omstanders altijd goed in de gaten blijven houden. Ook wanneer u voor particuliere doeleinden oogmoeren nodig hebt zit u bij de Hijswinkel goed. Ze zijn prima geschikt om een plantenhanger of een boksbal op een stevige en veilige manier aan een plafond te bevestigen. Ook zijn oogmoeren handig om leidingwerk stevig aan de wand of het plafond te geleiden.