Uncategorized

5 redenen om naar Den Bosch te verhuizen

Den Bosch, dat ook wel bekend staat als ‘s-Hertogenbosch of Oeteldonk, is zonder twijfel de meest gezellige stad van Brabant. Laat je overtuigen door deze vijf redenen om naar Den Bosch te verhuizen en neem vandaag nog contact op met een hypotheekadviseur Den Bosch!

#1. Volop cultuur en historie

In Den Bosch is geen gebrek aan culturele en historische bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan de Sint-Janskathedraal, de kloosters en de oude grachten. Wist je overigens dat Den Bosch de thuisbasis is van Jazz in Duketown, het grootste jazzfestival van Nederland?

#2. Bourgondisch genieten

De beroemde Bossche Bollen ken je waarschijnlijk wel, maar Den Bosch is ook dé stad voor iedereen die houdt van bourgondisch genieten! Elke zomer wordt het culinaire evenement Bourgondisch ’s-Hertogenbosch georganiseerd, waarbij vele restaurants hun typisch Bossche specialiteiten presenteren.

#3. Een bruisend uitgaansleven

Met name op de Grote Markt, aan de Karrenstraat en de Korte Putstraat zijn volop gezellige cafés en clubs te vinden. Als je hier een avondje doorbrengt kun je ervaren hoe er gefeest wordt in de ‘hoofdstad van Noord-Brabant’! Want die zuiderlingen kunnen er wat van…

#4. Uitstekende bereikbaarheid

Den Bosch is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De A2 loopt vanaf Amsterdam via Utrecht, Den Bosch, Eindhoven en Maastricht naar de Belgische grens en er zijn rechtstreekse treinverbindingen uit heel Nederland die samenkomen op Station ’s-Hertogenbosch.

#5. Een groeiende werkgelegenheid

Mocht je nog een reden nodig hebben om naar Den Bosch te verhuizen, dan trekt een nieuwe baan je wellicht over de streep. De werkgelegenheid in Den Bosch stijgt in vrijwel alle sectoren, waaronder in de zorg, de handel en de dienstverlening.