Zwembad

Waar moet je op letten bij het kopen van een jacuzzi?

Steeds meer mensen overwegen de aanschaf van een jacuzzi, als zij beginnen aan het maken van plannen voor een badkamerrenovatie. In de badkamer heeft men vaak niet voldoende ruimte voor een groot bad, waardoor een jacuzzi het perfecte alternatief is. Een jacuzzi kan in de tuin geplaatst worden, mits je deze onder een overkapping zet. Zo kun je de jacuzzi ook in de herfst en winter blijven gebruiken! Bij de aanschaf van een jacuzzi zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden.

 

Formaat van de jacuzzi voor in je tuin

Wanneer je een jacuzzi in je tuin plaatst, wil je dat deze niet te nadrukkelijk aanwezig is. Dit kan je tuin een kleinere, benauwende uitstraling geven. Je wilt echter wel voldoende plek hebben, om met het hele gezin gebruik te kunnen maken van de jacuzzi. Veel jacuzzi’s die op internet worden aangeboden zijn geschikt voor drie of vijf personen. In het geval van een vierpersoonshuishouden is het raadzaam om in te schatten hoe vaak het voor zal komen dat jullie met z’n allen in de jacuzzi zitten. Om ruimte en kosten te besparen kan het in zo’n geval verstandig zijn om voor een 3-persoons jacuzzi te kiezen.

 

Aantal bubbelgeneratoren in de jacuzzi

Naast het formaat van de jacuzzi, speelt ook het aantal bubbelgeneratoren een belangrijke rol bij het maken van een keuze. Het lijkt wellicht interessant om voor een jacuzzi met een groot aantal bubbelgeneratoren te kiezen. Houd er echter rekening mee dat een groot aantal bubbelgeneratoren een hogere energierekening met zich meebrengt. Daarbij zijn jacuzzi’s met meer bubbelgeneratoren vaak aanzienlijk duurder.

 

Direct kijken naar een goedkope jacuzzi voor in je tuin? Kijk eens naar het aanbod van Fonteynspas.com! Hier worden de jacuzzi’s vaak met hoge kortingen aangeboden.